Over ons

Van Dinter Den Haag bestaat al een ruime tijd in Den Haag. In 1997 is het bedrijf overgenomen door de huidige directie.
Het bedrijf is sinds 2006 gevestigd in de Elandstraat. Voorheen was het bedrijf gevestigd op het Hobbemaplein en daarna in de Pietheijnstraat.

Ons pand bestaat uit meerdere paskamers en apparatuur om u op de juiste manier te kunnen behandelen. Onze werkplaats bevindt zich aan de achterzijde van het pand. Hier worden al onze maatwerkvoorzieningen geproduceerd. Wij zijn een SEMH gecertificeerd en erkend leverancier van prothesen, orthesen en therapeutische elastische steunkousen.

Als bedrijf zijn wij aangesloten bij Bewegingsvisie. Bewegingsvisie is een samenwerkingsverband van 16 Orthopedische bedrijven door heel Nederland. Samen staan wij gerand voor een landelijke dekking en streven wij naar een persoonlijke aanpak in de orthopedie. Daarnaast zijn wij ook lid van de ISPO, International Society for Prosthetics and Orthotics. De ISPO is een multidisciplinair kennisnetwerk voor prothesiologie en orthesiologie.

Sinds december 2020 zijn wij aangesloten bij de Stichting Orthopedische Hulpmiddelenzorg Nederland. De Stichting Orthopedische Hulpmiddelenzorg Nederland (kortweg SOHN) zet zich in voor professionalisering, continu├»teit en digitalisering van de complexe orthopedische hulpmiddelenzorg branche om zo hoogwaardige zorgkwaliteit voor pati├źnten toekomstbestendig te maken en te houden.