Bewegingsvisie

– Persoonlijk in orthopedie

Bewegingsvisie is een groep van 16 samenwerkende Orthopedische instrumentmakerijen door heel Nederland. Gezamenlijk hebben we nu 758 aanmeetlocaties. Een belangrijke kenmerk in het kiezen en aanmeten van de hulpmiddelen. Om deze persoonlijke dienstverlening te kunnen combineren met zorg van het hoogste niveau, werken de ondernemers binnen Bewegingsvisie samen. De samenwerking stelt ons in staat een breed assortiment aan prothesen, orthesen, bandages, korsetten, orthopedische steunzolen en therapeutische elastische kousen op maat te leveren.

Passie in de keten

Zorg verlenen doe je niet meer alleen. De 16 bedrijven van Bewegingsvisie werken nauw samen met huisartsen, revalidatieartsen, orthopeden, orthotherapeuten, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en mensen die het orthopedische hulpmiddel integreren in de zorgketen. Met al deze collega’s delen we gepassioneerd de informatie om de eind cliĆ«nt op basis van tal van invalshoeken de zorg te bieden die hij/zij verdient.

Innovatieve technieken

De leden van Bewegingsvisie hebben ambacht en vakmanschap hoog in het vaandel staan, maar ze gaan innovatie niet uit de weg. Tot de modernere oplossingen behoort ook in de orthopedische techniek o.a. de CAD-CAM Technologie. Verder zijn op diverse plaatsen looplaps ingericht en worden steeds vaker digitale drukplaatsen toegepast. Innovatieve productie – en analysetechnologieĆ«n leveren hulpmiddelen op die volgens de laatste inzichten tot stand komen. Alle leden van Bewegingsvisie hebben toegang tot de expertisegebieden van de zestien deelnemende bedrijven. Zo kan voor een hulpvraag het meest optimale hulpmiddel worden samengesteld en geproduceerd.

Vestigingen

De volgende bedrijven zijn aangesloten bij Bewegingsvisie: